Skype coaching

 

Voorbij reistijd en ruimte… 

 

Alle onderwerpen die  beschreven staan onder het kopje coaching, kunnen ook via Skype verlopen. Skype is een gratis  internetprogramma waarmee je live met iemand kunt praten over de hele wereld. Door middel van een webcam zie je elkaar ook nog eens heel goed. Hierdoor lijkt het alsof je echt tegenover iemand zit.

Skype coaching is een ideale oplossing wanneer je geen tijd en geld kwijt wilt zijn aan reizen. Daarnaast kan het je een rustig gevoel geven om in je eigen vertrouwde omgeving je problemen te bespreken. Skype coaching kan je ook net dat beetje veiligheid bieden dat je soms nodig hebt;  er is iets meer afstand dan wanneer je in het echt tegenover iemand zit.

Ik heb ruime en lange ervaring met Skype.  Naast mijn coachingswerk geef ik namelijk al meer dan acht jaar Nederlandse privélessen en deze verlopen voor het overgrote deel via Skype.  Mijn ervaringen hiermee en de ervaringen van mijn cliënten zijn zeer positief.  De eerste keer kan het even wennen zijn, maar daarna willen de meesten niet meer anders.  Van jong tot oud; iedereen merkt al heel snel de voordelen van Skypen.

Om goed te kunnen Skypen, heb je een snelle internetverbinding nodig.  Het beste werkt een vaste verbinding; een draadloze verbinding is namelijk vaak minder stabiel waardoor beeld en/of geluid weg kunnen vallen. Dit is zeer storend tijdens een sessie. Daarnaast zijn een webcam en een rustige ruimte waarin je ongestoord kunt praten noodzakelijk

Wanneer je coaching via Skype wilt gaan volgen, dan zal ik je begeleiden in het vertrouwd raken met Skype. Het is echter een zeer toegankelijk programma;  je hoeft dus niet heel handig te zijn met computers om met Skype te kunnen werken.

Twijfel je nog of Skype coaching bij jou past?  Neem gerust contact op voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking!

Tekst copyright Tanja Huissoon