Life Coaching

  In het leven kan alles zo fijn stromen; je slaapt lekker, je voelt je vrolijk en sterk, je staat goed in contact met de mensen om je heen en je hebt plezier in je werkzaamheden. Het lijkt wel alsof het licht je tegemoet straalt.
  Maar het leven kan zich ook van een andere kant laten zien. Dan is er van stromen helemaal geen sprake. Sterker nog: alles in jou zit muurvast. Je hoofd zit vol, je voelt je gespannen en de dingen die van je gevraagd worden, gaan steeds zwaarder wegen. Het is donker geworden in jou en om je heen.

  Misschien weet je niet eens wanneer het allemaal moeizamer begon te gaan. Je voelt alleen dat je nog maar weinig plezier ervaart in je leven. Een duidelijke oorzaak hiervoor hoeft er niet eens te zijn. Het enige wat je weet, is dat het leven je zwaar valt.

  Soms weet je wel hoe het komt dat het niet meer stroomt. Er kan iets ingrijpends gebeurd zijn, waardoor er veel veranderd is.  Misschien is er iemand overleden waar je veel van hield en die je nu ontzettend mist. Of je staat door een verbroken relatie opeens weer alleen in het leven. Misschien ben je ontslagen op je werk. Of heb je te horen gekregen dat je een ernstige ziekte hebt…

  Het kan ook zijn dat het leven zoals het nu is,  je niet meer bevredigt. Je verlangt naar verandering. Misschien voel je de wens om meer in je kracht te komen. Of om minder dienstbaar door het leven te gaan en meer tijd voor jezelf te krijgen. Misschien wil je afvallen, gezonder worden, sportiever worden of het roer omgooien. Kortom: weer ontdekken wie jij bent, wat jij wilt en wat jij leuk vindt.

  Wat de reden ook is waardoor je vast bent komen te zitten, je voelt je niet gelukkig en soms is het moeilijk om daar zonder hulp weer uit te komen. Als coach kan ik je helpen om de wirwar van emoties, gevoelens en wensen te structureren en een plaatsje te geven. Daarna kunnen we samen kijken welke nieuwe stappen je kunt gaan zetten en wat je eventueel kunt veranderen in je leven.

  Zodat het plezier, je kracht en je levenslust weer kunnen stromen. Klik hier voor klantervaringen.

  Tekst copyright © Tanja Huissoon

  Categories: Dienstverlening